Tapahtumat

Tervetuloa

Vallinmäen tilalla, Jalasjärven Ala-Vallissa voit tutustua turvallisesti mehiläisiin ja maatilan eläimiin. Vallinmäen tilalla pääset tutustumaan mehiläisten lisäksi lampaisiin, lehmiin, kanoihin, ankkoihin, kaneihin, marsuihin ja Remis kissaan.

Vallinmäen tilan toiminta sijoittuu pääasiassa tilan tapahtumiin. Messuilta meidät löytää Hunaja Hetkien nimellä. Tuotteisiin voi tutustua Hunaja Hetken verkkokaupassa www.hunajahetki.fi. Vallinmäen tilalla ei ole omaa verkkokauppaa vaan kaikki tuotteet myydään Hunaja Hetken kautta ja Vallinmäen tilamyymälästä. Hunaja Hetken/Vallinmäen tilan tuotteet myös saatavilla Hunaja Hetken toisesta toimipisteestä Iittalasta, Uurtaanharjuntie 144 14500 Iiittala.

 

 

KESÄTAPAHTUMat 2023

 

Tilatapahtumat:

9.9.2023 lähiruokapäivä 10-18

ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY!

Ohjelmassa mehiläisvahakynttilä työpaja, mehiläisvahakääre paja ja lapsille leikkialue. Avoimet ovet vanhaan pohjalaistaloon ja vanhaan kuivaajaan/riiheen. Pääset myös tutustumaan vanhan pohjalaistalon remontointiin.

 

Mukana Törnroos plats myymässä kauniita Ala-Vallissa tuotettuja erokoiskasvia. Kasveihin voi tutustua www.tornroos.shop

 

Tapahtumassa myös ilmainen peräkonttikirppis (laita viestä tai soita Jemina 0504007510 / info@vallinmaentila.fi ja tule mukaan myymään. Myynnissä mm. paljon lasten tarvikkeita ja vaatteita.

 

 

 

Vallinmäen tilalla pääsee tutustumaan lasimehiläispesään ja maatilan eläimiin lehmiin, lampaisiin, ankkoihin, kanoihin, kaneihin, marsuihin ja Remis kissaan.

Tilapuodissa myydään Vallinmäen tilan tuotteiden lisäksi myös Hunaja Hetken tuotteita ja muiden pienyrittäjien tuotteita

Myynnissä myös kahvi, makkaraa sekä muuta pikku syötävää

Lapsille värityspiste, kepparirata, leikkipiste ja muuta kivaa tekemistä. Mimmi – mehiläinen vierailee satunnaisesti ilahduttamassa vierailijoita tapahtumissa.

 

Hinnasto:

0-2 v ilmaiseksi

Lapsi 5 €

Aikuinen 5 €

PERHELIPPU 20 € sis. kaksi tai useampi lasta

Ryhmälippu 35 €

 

 

Meimi Vallinmäen tilalla

1 vuotias ja 3 vuotias tyttö ruokkii kanoja häkin vieressä, voikukkapellon keskellä

 

Merika ja Meimi ruokkimassa kanoja Vallinmäen tilalla