Tapahtumat

Tervetuloa

Vallinmäen tilalla, Jalasjärven Ala-Vallissa voit kesätapahtumissa tutustua turvallisesti mehiläisiin ja maatilan eläimiin. Vallinmäen tilalla pääset tutustumaan mehiläisten lisäksi lampaisiin, lehmiin, kanoihin, ankkoihin, kaneihin ja Remis kissaan.

Vallinmäen tilan toiminta sijoittuu pääasiassa tilan tapahtumiin. Messuilta meidät löytää Hunaja Hetkien nimellä. Tuotteisiin voi tutustua Hunaja Hetken verkkokaupassa www.hunajahetki.fi. Vallinmäen tilalla ei ole omaa verkkokauppaa vaan kaikki tuotteet myydään Hunaja Hetken kautta ja Vallinmäen tila myymälästä. Hunaja Hetken/Vallinmäen tilan tuotteet myös saatavilla Hunaja Hetken toisesta toimipisteestä Iittalasta, Uurtaanharjuntie 144 14500 Iiittala.

 

KESÄTAPAHTUMAT 2024 ilmoitetaan myöhemmin kevään 2024 aikana! Tapahtumailmoitukset tulevat myös jatkossa Hunaja Hetken verkkosivuille.

Tilatapahtumat

Kauppa auki:

Kauppa on auki myös sopimuksen mukaan. Voit sopia aikoja Jemina kanssa 0504007510.

Kevään/kesän aukiolo ajat ilmoitetaan tammikuun aikana!Vallinmäen tilalla pääsee tutustumaan lasimehiläispesään ja maatilan eläimiin lehmiin, lampaisiin, ankkoihin, kanoihin, kaneihin ja Remis kissaan.

Tilapuodissa myydään Vallinmäen tilan tuotteiden lisäksi myös Hunaja Hetken tuotteita ja muiden pienyrittäjien tuotteita

Myynnissä myös kahvi, makkaraa sekä muuta pikku syötävää

Lapsille värityspiste, kepparirata, leikkipiste ja muuta kivaa tekemistä. Mimmi – mehiläinen vierailee satunnaisesti ilahduttamassa vierailijoita tapahtumissa.

Hinnasto:

0-2 v ilmaiseksi

Lapsi 5 €

Aikuinen 5 €

PERHELIPPU 20 € sis. kaksi tai useampi lasta

Ryhmälippu 35 €

Meimi Vallinmäen tilalla

1 vuotias ja 3 vuotias tyttö ruokkii kanoja häkin vieressä, voikukkapellon keskellä

Merika ja Meimi ruokkimassa kanoja Vallinmäen tilall